Skip to main content Skip to search

Termékek

Gyümölcsfa oltványok: Kajszibarack

Kajszibarackfa vásárlás előtt áll? Kajszibarack gyümölcsfa csemetét keres?

Válasszon kínálatomból!

A kajszibarack a különleges vitamint kincs forrása.

A kajszinak nagyon magas a kéntartalma, ami rendkívül hatékony a rákos megbetegedések megelőzésében és gyógyításában. Béta karotin- tartalmánál fogva segít megsemmisíteni a rákos daganatokat, mert az A vitamin az egyik leghatásosabb fegyver a rákos daganatokkal szemben.

Az A vitamin és kén emellett oly módon segíti elő a máj tisztítását, hogy föloldja a lerakódásokat a szervezetben, amelyek különböző mérgek, dohányzás, tartósítószerek, adalékanyagok stb. fogyasztásakor jöttek létre. Szintén a kéntartalmának köszönhetjük, hogy a kajszibarack nagyon jótékony hatással van a bőrre, a haj növekedésére és a köröm állapotára.

Figyelemreméltó a sárgabarack bórtartalma is. Nem teljesen tisztázott mechanizmussal a bór megnöveli a szervezetben a D-vitamin élettartamát – lassítja a lebomlását – és egy klinikai vizsgálat szerint a bórfogyasztás megnövelte a menopauzában lévő nők csontsűrűségét. Csontritkulásban amiatt is előnyös lehet, hogy káliumtartalma miatt a magas kalciumtartalma jobban hasznosul.

A kajszi aranysárga, illatos, mézédesaromás, csodaszép gyümölcse tehát ősi bölcsesség forrása – ne hagyjuk ezt a tudást kihasználatlanul!

Csak a legjobb fajtákkal foglalkozom! Válasszon kínálatomból!

Mind a(z) 6 találat megjelenítve